- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
I02S3F #29908 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá a systemd-nek, de most kipróbáltam több módszert is az újraindításra.
Terminálból reboot parancs (ami a systemctl-re mutat), tökéletesen teszi a dolgát, majd a Whisker menu újraindítás parancsát (xfce4-session-logout --reboot --fast) ami szintén tökéletes.
Aminél a hiba előjön, az a power gomb megnyomására felugró menüben választva az újraindítást, itt mindig megfekszik (ugyan ez volt a Plasma 5-nél is, így nem hiszem, hogy Xfce bug lenne). Elméletileg a power manager felel a menüért (/xfce4-power-manager/power-button-action), de erre utaló hibára nem találtam bejegyzést a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest