- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Próbált itt valaki olyat, hogy EFI-s kvm guestként Ubuntu 18.04 szervert telepíteni?
Eddig csak úgy próbáltam, hogy automatikusan kialakított LVM-re próbáltam feltenni, ezzel a konfiggal az új rendszer nemhogy nem bootol be, már az EFI sem találja. Kapok egy EFI shellt a bekapcsoláskor.
Nincs valakinek ötlete, hogy mégis hogyan lehetne életre kelteni?
EFI és LVM nélkül működött, csak nekem most kifejezetten ez a párosítás kellene, mivel a leendő éles rendszeremen is ez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest