Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Az SMB nem volt karbantartva nagyon hosszú ideig. Én is próbáltam írni nekik még évekkel ezelőtt, hogy ugyanmár állítsák be normálisan a chunk méretet, mert túl kicsire vették a default-ot, és kritikán aluli volt a sebesség miatta azt hiszem Ubuntuban. Eljutottam egészen a bug report oldalukig, ahol nem lehetett semmit beküldeni, gondolom mert az utolsó, aki távozott a projektből lekapcsolta a villanyt. Lehet, hogy felkarolta most valaki, aki hajlandó is foglalkozni vele. A CIFS mounttal egyébként ment eddig is a 100.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest