Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Nagyon nem vagyok hozzáértő, így csak halkan kérdezem egy 15+ éve Debiant használótól, hogy a non-free iso-t írtad ki? Ha már az elején tapasztalsz megjelenítési gondokat, azzal jobb kezdeni, mint később hozzáadni a repohoz.Szerintem a Debian 8 még használta az fglrx-et, míg a 9 már nem......
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon nem vagyok hozzáértő, így csak halkan kérdezem egy 15+ éve Debiant használótól, hogy a non-free iso-t írtad ki? Ha már az elején tapasztalsz megjelenítési gondokat, azzal jobb kezdeni, mint később hozzáadni a repohoz.