- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
0xmilan #28290 üzenetére
Igen, pontosan úgy csináltam mindent, ahogy a forrásban is van. Direkt összenéztem szövegszerkesztő "Pi" opcióját bekapcsolva, hogy ne legyen felcserélődve a tab meg a space.
Ebbe a részbe két sort írtam csak be, ezt mutattam az előzőben:És ezt csinálta a git diff:
static struct snd_soc_acpi_mach *byt_quirk(void *arg)
{
struct snd_soc_acpi_mach *mach = arg;
@@ -107,6 +131,8 @@ static struct snd_soc_acpi_mach *byt_quirk(void *arg)
return &byt_thinkpad_10;
case BYT_POV_P1006W:
return &byt_pov_p1006w;
+ case BYT_AEGEX_10:
+ return &byt_aegex_10;
default:
return mach;
}
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest