Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluebess72
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok nekem egy olyan disztrót, amit UEFI-ben penre pakolva LIVE rendszerként tudom használni, és jó a driverezettsége alapból. Összeomlott windowsokhoz adatmentéshez, vagy csak teszt rendszerként, hogy eldönthessem hardveres, vagy OS hiba van-e. Eddig Yumi alól indítottam Ubuntu-t ,és Mintet, de az újabb notebookok közül egyre kevesebb támogatja a Legacy módot, így ez kiesett. Tudom, hogy van UEFI Yumi, de nagyon beta szaga van...
Az sem baj, ha kisebb, mint 1Gb, de ez már tényleg csak a hiszti.
köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest