- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Okés. Pontosítok. Ubuntu 16.04 LTS + Samba 4 és vagy 60 felhasználó és ehhez tartozó jogosultságok. A user gépeken Windows 7/10 van ezért is lett szamba fájlmegosztás. A baj hogy egy 2012-es Celeron G540-es gépről költözne egy Dell Blade (Xeon E5-.... + SAS RAID)-re.
És igazából nagyon nagy munka lenne lentről építeni az egészet. Ezért kérdezem hogy mi a "migráció" menete ilyenkor. Rákerestem a neten mindenféle "Samba költöztetés" "Samba migration" de nem találtam semmit. Azon gondolkodtam hogy ez vagy ilyen egyszerű vagy senkit nem érdekel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igazából nagyon nagy munka lenne lentről építeni az egészet. Ezért kérdezem hogy mi a "migráció" menete ilyenkor. Rákerestem a neten mindenféle "Samba költöztetés" "Samba migration" de nem találtam semmit. Azon gondolkodtam hogy ez vagy ilyen egyszerű vagy senkit nem érdekel.