-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Okés. Pontosítok. Ubuntu 16.04 LTS + Samba 4 és vagy 60 felhasználó és ehhez tartozó jogosultságok. A user gépeken Windows 7/10 van ezért is lett szamba fájlmegosztás. A baj hogy egy 2012-es Celeron G540-es gépről költözne egy Dell Blade (Xeon E5-.... + SAS RAID)-re.
És igazából nagyon nagy munka lenne lentről építeni az egészet. Ezért kérdezem hogy mi a "migráció" menete ilyenkor. Rákerestem a neten mindenféle "Samba költöztetés" "Samba migration" de nem találtam semmit. Azon gondolkodtam hogy ez vagy ilyen egyszerű vagy senkit nem érdekel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Mobilinternet
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igazából nagyon nagy munka lenne lentről építeni az egészet. Ezért kérdezem hogy mi a "migráció" menete ilyenkor. Rákerestem a neten mindenféle "Samba költöztetés" "Samba migration" de nem találtam semmit. Azon gondolkodtam hogy ez vagy ilyen egyszerű vagy senkit nem érdekel.