Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Szereplők: Puppy Slacko, Xfe 2 paneles fájlkezelő.
Cél: pendrive-ra kis fájlok áthelyezése.
Történéssor: kezelőben pendrive tartalma megjelenít, hopp, ezen telepítő van, írásvédett fájlrendszer, kell egy format, úgy lett. Ezután gyanútlanul F6-tal ténykedés, winyó olvas, dolgoz, látszólag minden oké. A gparttal való format után viszont nem frissült a panel tartalma/nem csatolódott újra sdb(1). Így hiába helyezgettem át szorgosan fájljaim, nem tudom hova. Valaki meg tudja mondani hova kerülhettek tulajdonképpen? :/Én szeretem, ha gondolkodásra késztet a rendszer, ha utólag ráeszmélhet az ember, hogy ja, ez tök jogos és megmutatkozik ok-okozat, logika. De számos esetben cseszik szólni, ha kínja van, pl. az elfogyott tárterület esete tipikusan ilyen. Meg ez a mostani. Rendben, nem csatoltam vissza. De faszért nem szól? Nem látok belé. Hol vannak a fájlok? Remélem a /dev/null-ban vagy annak megfelelő vesztőhelyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest