Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Szia!
Az active directory nem olyan nagy követelmény. Nem igazán volt kihasználva, ilyesmik voltak pl: pár ikon / hálózati mappa kirakása GPO-ból, persze felhasználók különböző szinteken. De pl. nincs mindenkinek saját uid-je, hanem osztály szinten csináltam (1. osztály, 2. osztály, stb., mivel ezek gyerekek, nem tudják megjegyezni a user/pass combót. (némelyik a nevét se, de ez off).
A wds már keményebb dió. A sulix tudott olyat, hogy egy gépről csinált egy képet és azt fel lehetett nyomni a többi ugyanolyanra, de max 1 képet tudott kezelni. A wds-t pont emiatt kedveltem meg, több boot img és több telepítő img-et is be lehetett lőni. Viszont a sysprep nem ment, szóval minden beállítás kellett újra (pl tartomány beléptetés). Az a baj, hogy a sulix csomó ilyet tud, csak én meg azt nem tudom, hogy hogyan.(#27055) colomb2:
Ez mit jelent ez a waterfall? Vagy firewall akart lenni? Specifikáció alatt mit értesz? Kliensek elhelyezkedése a hierachiában pl., ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest