Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Home server / házi szerver építése
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi hangfal építés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Tegnap már a desktop gépen is eltűnt a panelem, és a különböző parancsokkal sem volt hajlandó újra előjönni, sőr, reboot után sem (!). Pont frissítettem utána a plasmát 5.10.2-re, gondoltam az biztosan helyreteszi, hát nem. Végső megoldásként találtam a .config mappában található plasma config fájl törlését, ami után újraindítva a plasmát egy szűz panel fogadott, amit újra beállíthattam/testreszabhattam, de remélem most már megoldottnak tekinthetem a dolgot. Nem használtam még KDE-t (tesztelési időszakon túl), így csak remélni merem, hogy ez abszolút nem általános jelenség, bár elég sokszor dokumentált a dolog. Lehet újabb plasma verziókkal idnként frissíteni kell a config fájlt vagy nem tudom, eddig ez a legnagyobb és gyakorlatilag egyedüli negatívum amivel találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest