- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #25455 üzenetére
Nekem nem engedett két egyforma emalcímet felvenni, kíírta hogy nem lehet, de lehet hogy ezt újabb outlookba javították, nem próbáltam azóta.
Hülyeséget kérdeztem? ezek szerint csak ms exchange tud exchanget? Nincs alternatíva? Ad-t láttam műköni egy cégnél linux szerveren. Smb samba is oké úgy ahogy, bár minolta nyomtatók nem szeretik.
Kliensen tavalyi évtől van pst-be amit éves archíválás után mentek külsőre . Ha mind fent lenne a szerveren több évre viszamenőleg akkor hely sem maradna. Nem 20gb lenne hanem 100gb az meg kincsit sok a szervernek. (Kicsi core2 asszem e21xx, 6gb ram, exchange, dc, dhcp dns, vpn, fileszerver és sql pár alkalmazásnak)
Kissé korlátozottak a lehetőségeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest