- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Sima jogosultság kérdéssel akarok kérdezi ami alap, és egyszerű, de valamiért most kifog rajtam.
Adott egy gép amin Ubuntu Server 16.04 fut + Nextcloud + sok egyéb más.
Kérdés: Hogy tudok egy mountol-t megajtóra jogot adni a www-data felhasználónak?Szituáció, problémám az alábbi:
Nextcloud-ot ha feltettem, akkor kaptam egy frankó kis felhőt magamnak, viszont,ha bármi más dolgot (képeket/fájlokat) hozzá akarok adni a felhőmbe, akkor az alapártelmezett mappámba teszi, ami az alábbi => /var/www/html/nextcloud/dataEzt én a saját Nexcloud config fájlba átírtam, és egy helyileg felcsatolt /mnt/red/nextcloud mappába szeretném menteni a feltöltött fájlokat.
Miért is fontos nekem ez? => Ugye a feltett redszer egy 120-as SSD-n foglal helyet nekem, ami ,,limitált" és a felhőbe ,,tallózott" fájlokat a felcsatolt 3 TB-os WD RED meghajtómra szeretném hogy máslja, melynek az elérési újt az alábbi => /mnt/red/nextcloudHa itt megnézem kinek van joga (ls -l) akkor csak a root felhasználót látom, viszont részemről az alábbi hibát írja ki :
https://help.nextcloud.com/uploads/default/original/2X/c/cb466d7009f3bdc09f477147523133e8686fc7b9.pngamivel próbálkoztam :
chmod -R 770 /var/www/html/nextcloud/data => eltávolítottama jogot
chmod 770 /mnt/red/nextcloud/Tudna nekem valaki segíteni?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest