-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Üdv!
Nem vagyok nagy Linux-guru, de összekapáltam egy Ubuntu 16.04.2 LTS-t Sambaval. Működik is. Be tudom léptetni a Windowsos (8.1) klienseket a tartományba. A gondom az, ami több fórumtársnak is volt (ahogy olvasom); a Samba megosztásait felcsatolva Windows kliens alá csak "read only". Illetve egész pontosan ezt kapom, ha írni szertnék a mappába: "Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges". Pedig ahogy nézem, mindenhol minden engedély adott. Hogy lehet ezt megoldani? Lehet, hogy már lerágott csont ez a kérdés, de nem találtam rá választ. Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Suzuki topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest