- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Notebook hibák
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Xeniel Xerus
üzenetére
Kösz, de amit lehet, Wine nélkül oldok meg. Notepad++-ot amúgy sem éri meg Linux alatt használni, mert a Kate, vim, Emacs, Commodo Edit, Sublime, Ultraedit, stb. nagyobb tudású, és azok natívak. Amúgy Notepad++ alatt sem látszana a log, pedig nekem fontos, hogy fordítás alatt visszaad-e valami hibát, vagy milyen warningokat ad.
Elvileg a vim tudna olyat, hogy a lefuttatott parancs kimenetét is megjeleníti, ez rémlik valahonnan, de vimre való átállást még nem tudtam befejezni, és nem is fogom tudni, amíg az automatikus kiosztásváltást (parancsmódban legyen US kiosztás, de csak ott) nem tudom megoldani benne.
Félreértés ne essék, jó szerkesztő a Notepad++ is, Windows alatt én is azt használtam, de Linux alatt a natív megoldásokat preferálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest