Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ja hát én is ilyen ne kelljen gondolkodni típusút próbáltam, mert úgy gondoltam, hogy sok idő elolvasni a manualt meg megérteni, hogy mi mit csinál. Nem jött össze. Odáig jutottam, hogy a VPN kliens felcsatlakozik, felülírja a hálózatot, de nem elérhetőek a belső hálós gépek VPN-en keresztül. Azazhogy nem tudom megítélni. Smb ugyanúgy elérhető belső hálóról, de a http szerver viszont nem. Nehéz megmondani, hogy pontosan mi történt, mert ugyanúgy itthoni netet használok, illetve ugyanazon a gépen van mindkét szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest