Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Raynes

üzenetére Raynes

üzenetéreEleg sok oldalra bekukkantottam, a kerdest azert itt tettem fel, mert egyiken sem volt olyan helyzetre szolgalo megoldas, amiben en vagyok. Mindenhol a pv-t teljesen kihasznalo vg-k voltak, nalam viszont van egy nagy spare terulet az lv-k utan. Namost, ha van meg spare teruletem, mi a helyzet a filerendszerekkel? Minden leiras shrinkeli a filerendszert, de nalam ezt nem latom szuksegesnek, viszont momentan nincs lehetosegem backupra, ezert kozeledek ovatosan a muvelethez. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EAFC 26
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest