Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
te most félsz tőlem?

a magam részéről azt gondolom, hogyha gyakorlatilag nulla napos tesztverziós szoftvereket használsz, akkor tényleg csetleni-botlani fog, de akkor nem lehet arról beszélni, hogy mi történt 12 év alatt, mert a cuccok nem 12 év fejlesztés után kerültek a kezed alá.
nekem is van olyan, hogy hirtelen elkezd omlani az X, olyankor szétszedem a gépet és kitakarítom a vga kártya hűtését. egyébként javaslom olyan disztrók telepítését, amik nem kísérletező kedvűektől származik.
a gui-s toolok is lehet, hogy omlanak, de szerintem elég, ha egy terminálod van

szerk: "Az, hogy milyen disztro, szerintem kb. lenyegtelen, mert amit meg lehet oldani valamelyik disztron, azt a masikon is.": nem, mert pl. a debianban ősöreg X van, arra tényleg mondhatod, hogy 12 év fejlesztés, az nekem nem is omlik. Az ilyen waylandos, mires kompozitoros lomok omlanak, de azok nem 12 évesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs