-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Erről van szó, működik! Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy irányt mutattál a rendszer egy újabb szeletének felfedezéséhez. Mégegy triviális, bár hamarosan elhagyom e fedélzetet, de mégis: hogy lehet Gnome3 alatt asztalra ikont kirakni?
Nem mondom, hogy vissza a motifhoz, de nekem ez a maces/win 10-es világ eléggé túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem mondom, hogy vissza a motifhoz, de nekem ez a maces/win 10-es világ eléggé túlzás.