Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
válasz
lev258 #22402 üzenetére
Igen debian 7 is csinálta és ubuntu is csinálta. Live alatt ment rendesen, illetve telepítésnél is frankón letölti amit kell, de miután fel van telepítve off és csak ha kihúzom a netkábelt és routert is resizem (ki, majd vissza dugom a tápot) lesz csak ismét net a lakásban.
Legalább 4-5x lett újrarakva, aztán meguntam és maradt fent a debian 8.1, majd írtam a debian topicba, de egyenlőre nem kaptam rá semmi választ, így hát ide is írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Autóhifi
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest