Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali.
Bebootoltam pendrive-ról linuxot (ubuntu-14.04.1-desktop-amd64), és innen szeretnék a telefonomra egy szoftvert feltelepíteni.
Terminal szükséges, amihez egyáltalán nem értek, vagyis fogalmam nincs hogyan tudnám elkezdeni.Windows alól tudom, de itt nem sajnos.
A szükséges hozzávalók megvannak, és így szeretném feltelepíteni a legfrissebb android szoftvert, ami W7 és W8 alatt nem ment, ezért ajánlották az Ubuntu-t.
Elméletileg annyinak kellene lenni, hogy terminalba beírom fastboot, ha pedig nem indulna, akkor telepíteni kell, de azt kiírja hogyan csináljam.
Nos kiírja, hogy írjam be ezt, "sudo apt-get install android-tools-fastboot" , de hiába, mert a válasz az lesz, hogy "unable to lockate package..."...Szeretném innen megcsinálni a telepítést, de sajnos nem tudom.
Esetleg tudna segíteni valaki, hogy hogyan tudnám ezt elvégezni terminalból?Állítólag baromi egyszerű, csak én vagyok az a barom, aki nem tudja megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardcore café
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OLED TV topic
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest