Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hali.
Bebootoltam pendrive-ról linuxot (ubuntu-14.04.1-desktop-amd64), és innen szeretnék a telefonomra egy szoftvert feltelepíteni.
Terminal szükséges, amihez egyáltalán nem értek, vagyis fogalmam nincs hogyan tudnám elkezdeni.Windows alól tudom, de itt nem sajnos.
A szükséges hozzávalók megvannak, és így szeretném feltelepíteni a legfrissebb android szoftvert, ami W7 és W8 alatt nem ment, ezért ajánlották az Ubuntu-t.
Elméletileg annyinak kellene lenni, hogy terminalba beírom fastboot, ha pedig nem indulna, akkor telepíteni kell, de azt kiírja hogyan csináljam.
Nos kiírja, hogy írjam be ezt, "sudo apt-get install android-tools-fastboot" , de hiába, mert a válasz az lesz, hogy "unable to lockate package..."...Szeretném innen megcsinálni a telepítést, de sajnos nem tudom.
Esetleg tudna segíteni valaki, hogy hogyan tudnám ezt elvégezni terminalból?Állítólag baromi egyszerű, csak én vagyok az a barom, aki nem tudja megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest