Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topicba írok-e, de több topicba is beillene a problémám.
A felállás a következő:
Adott egy hp elitebook 6930p (ATI 3450-ES változat) ami gyárilag Vista rendszeres, de a win7 is tökéletesen fut rajta. Minap gondoltam egyet, hogy tegyünk rá linuxot. Próbáltam több Linux-szal is de mind falakba ütközött:
UHU Linux: Nem bootol be a lemezről, csak villog "[lakat]A", "[lakat]1" ikon az érintő sávon.
UHU Linux: Pendriveról bootol a live, de telepítés után nem találja meg a rendszert.
Linux mint: Bootol a live, a telepítő össze omlik.
Debian: Bootolna, de kernel panic-al össze omlik.
Ubuntu: Bootolna a live, kernel panic-al össze omlik.Volt még pár Linux disztribúció amivel próbálkoztam, de mind vagy be sem bootolt, vagy össze omlott.
Esetleg valakinek valami ötlete? Az adott disztribúciók másik laptopra simán felmennek. Lehet valami bios probléma, vagy valami tiltás?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest