Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Melyik linuxot ajáljátok amd sempron 3000+ 1.67GHZ proci ,1.5 Gb ram és nvidia gt220 videókártyával ellátott gépre ?Az ubuntut próbáltam kb .1 másfél éve(akkori legújabb ) de azt nagyon lassúnak éreztem !Most próbáltam a mintet és ez egész gyors ,de ha tudtok jobbat megköszönném.
Még egy kedés.Lehetséges ugy telepíteni ,hogy most a c meghajtón win8 van és a linuxot a pl d-re telepítem és indulásnál kérdezze meg mlyiket indítsam?kösz a választ előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- CPU léghűtés kibeszélő
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- E-roller topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest