-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
vgergo
üzenetére
Én 30Gb-ra gondolta. Akkor azzal nincs gond.
"Érdemes /etc/fstab-ban az ssd-hez noatime,discard beállításokat alkalmazni."
Ezt légyszíves magyarázd el mit jelent, mert első Linuxom lenne, pont ismerkedés céljából. Szóval egy szót sem értek belőle. És a /home könyvtárat sem tudom. Ha a telepítő alapból oda telepíti akkor SSD-re fog kerülni. Nem tudom mit befojásol ez.Szeretnék, bocsánatot kérni mindenkitől, hogy teljesen kezdőként itt zaklatlak benneteket a teljesen hülye kérdéseimmel. Megértem, hogy nektek ez teljesen kézenfekvő. De máshogy nem tudok elindulni. Mindenki a nulláról kezdi
Megértéseteket Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Megértéseteket Köszönöm!