- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Üdv!
Egyetemen kaptam beadandót, de még nem tanítottak semmit és így kellene összeállítani a programlistát, én meg eddig nem sokat használtam a Linux-ot, így abszolút lövésem sincs, hogy ehhez miket kéne használni. Ubuntu server pl., vagy elég a desktop változat? Magát a feladatot majd megoldom, csak kéne ehhez egy kis segítség, hogy milyen programokkal célszerű. Virtualizálva természetesen. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Autós topik
- Metal topik
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Szőlősgazdák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest