- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Létezik linuxra(ARM támogatással, és lehetőleg vindóz támogatással) valami olyan partició, vagy mappaként csatolható titkosító cucc, aminél lightosabb de gyorsabb titkosítást lehet használni?
Truecryptet próbáltam, de a leglightosabb(cpu igény szempontjából) titkosítás az AES256, de én nem akarom a CIA-tól akarom védeni az adataimat, max a magyar állam bohócgittegyleteitől(bár ellenük szerintem egy XOR is elég lenne
), és lopástól, úgyhogy ennél gyengébb titkosítás is bőven elég lenne, csak optimalizált legyen, ne egyen sok cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és lopástól, úgyhogy ennél gyengébb titkosítás is bőven elég lenne, csak optimalizált legyen, ne egyen sok cpu-t.