Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Ez a másik gondom, A10-4600M notebook-OC-UV vadászat (nincs Trinitym csak kíváncsi vagyok
) alatt találkoztam a Windowsos BAR-Edittel, ami ebben nyújt segítséget, de linux alatt még nem találtam sem kész megoldást, sem konkrét táblázatot az MSR regiszterekről. Intel Datasheetek sem részletezték, legalábbis a CPU-m adatlapján felsoroltak.
(Windows alatt egy francia oldal szerint még DOS-os programmal is lehetett zargatni az MSR regisztereket, tehát valahol illene lennie megoldásnak)Közben ezt találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dátumot kapott az Elden Ring élőszereplős film, Alex Garland írja és rendezi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bitcoin topic
- Autós topik
- WayteQ xTAB 8X Quad
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) alatt találkoztam a Windowsos BAR-Edittel, ami ebben nyújt segítséget, de linux alatt még nem találtam sem kész megoldást, sem konkrét táblázatot az MSR regiszterekről. Intel Datasheetek sem részletezték, legalábbis a CPU-m adatlapján felsoroltak.