Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
- - - SANED help - - -
Sikeresen beizzítottam a HP all-in-one nyomtatóm CUPS segítségével egy Raspberry Pi-re, amin Debian fut. A nyomtatót sikeresen megosztottam Lubuntu és Windows gépek felé is az otthoni lokális hálózatomban, a távmenedzsment webes felülete is megy http-n 631 porton. A SANE is is rendesen megy a szerveren, ott jól lehet szkennelni terminálból és XSane ablakkal is.
Azonban valamiért egyik kliensről sem sikerül megszólítanom a scannert hálózaton át.
A szerveren a "scanimage -L" mutatja a scanner elérését. Azonban kliensről nem. A kliens oldalon a "hp-makeuri IP" sem mutat semmit.
4-5 konfig wikit is végignyaltam már sorról sorra. Merre induljak el tovább?
Előre is köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest