- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  f_sanyee

üzenetére f_sanyee

üzenetére Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy. Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy.
 Persze más kérdés, mi a tetű. Egy P3-at nem szabad egy mai géphez hasonlítani.
 Ja, most nézem, hogy egy 2.2-es P4M? Az űrtechnika... 
 Nekem 1.7-es Pentium M-en, 1Gb RAM -mal megy az Ubi, és vállalható. Nem gyors, de főleg a winyó fogja vissza. Kéne bele egy gyors CF kártya @Gigi01 : Amúgy még egy Debiant nézz meg, stable ágból, talán az. 
 Mondjuk én feltettem egy Pentium 1-es laptopra egy 5.0-s Debiant, és _működik_. Nem kapkod, de egy chatkliens elmegy vele. Kemény 64Mb RAM...
 De különben mzochistáknak van TCL is, az ~30-60Mb, de elég macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy.
 Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy.