-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Azt tudom, de az FX5200 még támogatott elvileg (? :S). Illetve ez inkább valami bugnak tűnik (vagy Ubi, vagy driver szinten), de lassan már ahányszor hazajövök, behány vagy a Flash vagy a VGA driver, és meguntam

(A Flash új verziói meg már nem is támogatják ezt a kártyát, köszi Adobe, szóval minfdenképp régebbi kell rá.)Az ATI amúgy sokkal hamarabb kidonbálja a régi kártyákat :S
@VaZso : Köszi, erre voltam kíváncsi - akkor rápróbálok legközelebb egy Debiant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest