Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Negyedszerre utazik a peremvidékre az új GeForce driver
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
üdv
linux bootable usb sticket csinálok - tökmindegy melyik programmal mindegy milyen oprendszer alatt - és a htpc amiben van egy fat hdd és semmi más azt mondja a gép bootoláskor akár hdd-nek akár cdnek akár auto-nak állítom hogy missing operating system ami egy tipik microfos hibaüzenet. ha kihúzom a hdd-t és menet közben dugom be, a gép leáll, valószínűleg valami védelmi mechanizmus miatt, bár ilyennel még nem tapasztaltam. (asus at3iont-i deluxe)
vattudú?
létezik, hogy a fat/ntfs hdd miatt nem akarja? a hdd 100 gigás partíciójára szeretnék xbmcbuntut telepíteni a további 1400gb-t meghagyni úgy ahogy van.
köszi(basic és advanced közti knólidzsem van linux téren tehát sem nem vagyok hülye hozzá, sem nem vagyok pro. csak úgy elpötyögök benne akár van gui akár nincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest