- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
matyi19 #14453 üzenetére
A 32 vs. 64 bit kérdés a gépedtől függ, új gép, sok ram = 64 bit. (Speedfire-nek igaza van, cikkben is írtam, h 32 bites is kezeli a több ramot, de azért egyre inkább a 64 bit lesz az alapértelmezett, ezt választanám)
A továbbiak ízlés dolga, ezért is ajánlottam a korábbi cikket, ott vannak videók az asztali környezetekről linkelve. A két legnagyobb a KDE -erről HCL írt- és a Gnome, amiről a telepítős cikk is szól. Ezeket nem lehet egy-két mondatban leírni, ráadásul "menet közben" fogod megtudni, h ez-e Neked a megfelelő.
Esetleg szedj le LiveCD-s verziókat, nézd meg őket. Mondjuk csalós, mert egy CD-re töredéke fér a mindenféle extra dolgokból, mint rendes rendszernél, ezért pl. Gnome Shell változat lehet fapadnak fog tűnni.
Nekem Gnome Shell a kedvencem. KDE-t nem seretem, és Ő sem szeret engem. De mindenki mást fog mondani, mert nem vagyunk egyformák
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest