Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- VR topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
bambano
üzenetére
oké. azaz az én esetemben szerintem ennyire nem egyszerű. továbbra is sötét van nálam boot témában, pedig esküszöm mindent elolvasok a bootról, amit a gugli kidob. szóval gondolom nekem tán valami initramfs kéne, mint mikor linuxot indítok róla. de a grub és az initramfs kapcsolata nekem fehér folt. egyszer össze lett rakva a grub konfig, azt kinyomtattam a házioltárra és minden teliholdkor szűz kecskét áldozunk neki. hozzáteszem az is fehér folt, hogy a win mit csinál, mikor floppyn vagy usb-n "mass storage" drivert mutat neki az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Router gondok
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest