Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Egér probléma
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #14168 üzenetére
"Mondjuk a hardveres videódekódolásra nincs szükségem, a proci az alap 800MHz-en is megbírkózik az 1080p hd blu-ray rippel."
ezt hogy csinálod? eddig nekem az 1.6 c2d-n az 1080p smplayerrel nemigen ment, vlc-vel is elég limiten. mondjuk ennek a posztodnak hála nekifutottam a coreavc-nek megint, de mint kiderült a coreavc már nem is kell, elég az mplayer2. küzdöttem még egy kört smplayerrel, mert nem akart menni, de aztán 0.8 megy. ja, és mindeközben kis híján megtanultam finnül és oroszul.
azért ez az mplayer2 elég ütős lett. eljövé az 1080p az én házamba most. mindenesetre továbbra is 60-80%-on megy, 1,6 ghz-n. szóval nemtom nálad mi számol, ha se a cpu, se a gpu. oké, ez avc1 mkv, nemtom azt ugyanaz-e, mint a bd rip.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest