Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Bocs, de nemértem! Azt mondod, hogy az Ubuntuban nincsen feketeablak és nem tudsz kedvedre varázsolni?
Vagy most mivan? Szerintem a desktop az egy grafikus egérkattintós felület. És egy mai ubi bizony deklaráltan desktop.És van mit tanulni. Kíváncsi lennék a
teTe beállított rendszeredre, hogy abban mi működik és mi nem. Azt tudom, hogy nekem a 10.04-es rendszerem parancssori használat nélkül nem lett volna olyan amilyen most és ahogyan nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy most mivan? Szerintem a desktop az egy grafikus egérkattintós felület. És egy mai ubi bizony deklaráltan desktop.