Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
MacCaine
üzenetére
nálam viszont egyáltalán nem egyszerű, ugyanis a kettes és hármas monitorok "egymásra lógnak"
a scenario: 2 monitor a GeForce-on, a TV az Intel GPU-n, és az asztalt is ebben a sorrendben alkotják.
a probléma viszont: egérkurzor a bal képernyőn. áthúzom a jobb képernyőre (középső monitor), eddig rendben, amikor eléri annak a szélét, akkor viszont a TV-nek nem a bal szélén, hanem úgy balról a kétharmadánál (valószínűleg az 1281. pixelnél) jelenik meg. onnantól a TV teljes felbontásán használható a kurzor. ha visszahúzom, akkor a TV bal szélét elérve "átugorja" a középső monitort és rögtön a bal képernyő jobb szélén jelenik meg.
tehát a rendszer számára a kettes monitor 1280x1024 pixelnyi területe azonos a TV bal felső sarkából kiinduló ugyanekkora területtel.
remélem érthetően magyaráztam
ezen kívül nem tudok semmilyen ablakot áthúzni a TV-re, bár ez valószínűleg összefüggésben van a fenti hibával.
a Xorg.conf-ot legalább ötször átnéztem, elvileg jól vannak elhelyezve a monitorok, de így is szinte biztos vagyok benne, hogy valahol ott a hiba. este bemásolom ide is, hátha ti észreveszitek, hogy hol írtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs