Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Teclast Tablet Topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Az övé dual tuneres, így minden bizonnyal két eszköz is van.
Lejátszó alapvetően nem kell, csak valami ami beállítja a csatornát például v4l2-ctl.Egyébként ajánlom a VDR programot. Bár alapvetően DVB-re van kihegyezve, de van hozzá analóg tv plugin is amit személy szerint ugyan nem próbáltam.
hcl: ja, épp akartam írni, hogy én 10+ éve celeron 300A-val is kiválóan tudtam felvenni, igaz 384x288-ban
Hardveres tömörítés mellett a legbénább gép is elég, ha át tudja préselni a biteket a lemezig. Márpedig ehhez csak kevesebb mint 1MB/s kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hardveres tömörítés mellett a legbénább gép is elég, ha át tudja préselni a biteket a lemezig. Márpedig ehhez csak kevesebb mint 1MB/s kell.