-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A várakozós dolog nem jött be (közben azt megtaláltam gúglival is), a /dev -ben pedig nincs sda6 (vagy csak nem látom, mert more-ra nem áll meg).
Ha nincs, akkor gondolom az arra utal, hogy nincs meg valamelyik eszköz, nem fordítottam bele->de ha be volt neki jelölve, akkor miért nem fordult le?
Kérdés, az ata_piix (Intel 440bx chipsethez) IDE vezérlőhöz mit kell bepipálni? Mert nekem a legacy Intel, meg a BX440-hez való is be van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest