- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
kínából rendeltem a proci modulokat:
http://openembed.org/wiki/SOM2416
S3C2416 ARM9 @ 400MHz, 64MB DDR2 16bit, 128MB NAND, háló, hangcsipp egy 4x4 centis 120 lábú modulonterveztem hozzá egy alaplapot ami ellátja táppal, kivezeti a különböző portokat, valamint van rajta egy SIM900-as mobilmodem és egy SIM18-as Sirf4-es GPS vevő
a video portot is kivezettem tüskékre, de most sajnos nincsen olyan LCD panelem amit rá tudnék taknyolni, így nem tudom kipróbálni pl WinCE-vel hogy úgy mit csinál a NAND - jövőhét elejére megjön az alkatrész és akasztok rá egy HDMI kimenetet
otthon készítek majd képeket róla...
valamikor a távoli jövőben egy járműkövető rendszer alapja lesz belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Szólánc.
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Filmvilág
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest