- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Olcsóbb, beágyazott rendszereket célzó EPYC termékcsaládot hozott az AMD
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kis samba help kellene. Egy megosztást szeretnék teljesen elérhetővé tenni mindenki számára. A felhasználók mindenféle azonosítás nélkül tudjanak írni/olvasni ebbe a mappába. Van erre mód? Több leírást végignyálaztam/próbáltam addig eljutottam, h azonosítás nélkül elérhető a könyvtár de írkálni már nem lehet bele. win7/xp/osX klienset használnák ha ez lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest