Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy barátom hozott nekem egy ilyen Freepad névre hallgató kis érintőképernyős cuccot. Először azt hittem winCe van rajta, de mint kiderült linux-os a cucc. Lehetséges erre valamilyen másik linux oprendszert tenni usb-n keresztül, vagy nem érdemes vele foglalkozni? (Elvileg még telefonálni is lehet vele, most is van benne valami telefon kártya) Leginkább a német nyelv zavar minket, mert neki és nekem is kínai a német
A felhasználói felület is nagyon le van butítva. Szó szerint semmit nem lehet vele csinálni, interneten kívül. Mindenkinek előre is köszi az esetleges válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Autós kamera eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A felhasználói felület is nagyon le van butítva. Szó szerint semmit nem lehet vele csinálni, interneten kívül. Mindenkinek előre is köszi az esetleges válaszokat.