Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
á igen, nekem depmod --help volt meg, az eléggé beijesztett elsőre.
most megcsináltam a depmodot, remélem bootolni is fog. még a grubot átheggesztem hozzá, aztán ez a kernel marad nálam is 800 napig (ha nem is 800 nap uptimeig) szerintem.
a basedir egyébként simán /lib/modules/újkernel lenne?
ez az építős dolgot az adott make fájlban kezdem el megnézni, ugye? itt annyit látok, hogy uname -r helyett valahogy fix verziót mondhatok neki, azt a fájlban mindenhol egy változóként használja. ennyi a történet, vagy van valami más? úgyértem a makefile moddoláson kívül kell még valami paraméter is a makéhoz?
köszi amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny Intel Core i5-6500t / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest