Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
818 nap az csak kicsivel több, mint két év, nem 8.
Olyan sechole, ami kernel bug és remote root exploitot eredményez, elég ritka.
én vagyok az egyetlen user a gépen, ezzel a local root exploitok ki is vannak végezve. meg egyébként se top secret szerver.ha folyton csereberélném a kernelt, akkor:
- gyakran kellene ip konzolért kuncsorogni, mert olyan nincs, hogy az ember egyszer-egyszer ne nyúlna mellé
- vagy kocsiba ülni.
- gyakran derülne ki olyan dolog, hogy valamit már másképp csinál és akkor teljes rendszereket kellene utánahúzni. de minek, nem fizeti ki senki.most is futottam bele olyan bugba, hogy bizonyos szoftverek másképp értelmeztek egy paramétert. sosem fog kiderülni, hogy a korábbi verzió volt-e a helyes vagy az új, mindenesetre szétborult minden egy etch-squeeze upgrade közben. kipusztult a vas (az ibm szerverem, amit mostanában sűrűn köpködök), az új vasra nyilván aktuális debian ment, fejre is állt minden.
felesleges ezzel terhelni a felhasználókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest