Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Nos remélem mindenkinek tudok evvel a képpel válaszolni. (Lennt

Viszont sto1911 azt hova is kell írni és hogyan? Ahhoz még nemértek sajnos.Adatok tárolására kellene amúgy a nagyobbik linuxos rész oda rendszer nemmenne fel semmi csak adat. A mostani működő rendszeremen egy ext2 rendszer van amin most is éppen fut a linux de ott van egy EXTENDED rész a vinyó particiós tábláján is amit nemtudok hova tenni. Lehet hogy nekem is ott lesz a bibim? Lehet megpróbálom XP-vel vagy win7 telepítővel megformázni majd a vincsit majd utána nekiesni a linuxal. Vagy szimplán ez a GPARTED nemműködik rendesen, nemtom.
Ami érdekes hogy a középső résznél ahol a vincsi jogosultságok vannak:
Nem módosíthatom a jogosultságokat miven én nemvagyok a tulajdonos.
Kérdem én akkor ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest