- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Tomi29 #11358 üzenetére
bambano röviden és tömören megírta a kérdésedre a legjobb választ.
Első körben azt kell eldöntened, szánsz-e időt arra, hogy megismerd a Linuxot, vagy windows user mintájára csak kattingatni akarsz. Elmondhatom, hogy az Arch Linux feltelepítésével többet tanultam a linuxról, mint 2 éves ubuntu használattal. És itt jön be, amiről bambano is írt: milyen segítség érhető el. Arch Linux esetén kell az angol nyelv ismerete, viszont kiváló wiki oldalai vannak. Ubuntunál itt a ph! - n is nagyon jó fórum van, ahol igazán segítőkész és türelmes emberekkel találkozhatsz.
Részemről meguntam Ubuntunál a félévenkénti újratelepítést az új verziók miatt (tudom, tudom, lehet frissíteni is, de én abban - minden tapasztalat nélkül kijelentve - nem bíztam), s azt, hogy az újdonságokra esetleg sokat kell várni.
A rolling release distro - k előnye, hogy viszonylag hamar megkapod mindenből a legújabb verziót, a hátránya, hogy esetleg buherálni kell, hogy működjön, illetve több bug reportolással jár. Viszont nem kell újratelepítgetni és mindent beállítgatni újra és újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vicces videók
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest