- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jakuu őstag válasz  Siriusb

üzenetére Siriusb

üzenetéreIgy nez ki a grub inditaskor. menuentry 'Linux Mint 11 64-bit, 2.6.38-8-generic (/dev/sdc1)' --class linuxmint --class gnu-linux --class gnu --class os { 
 recordfail
 set gfxpayload=$linux_gfx_mode
 insmod part_msdos
 insmod ext2
 set root='(/dev/sdc,msdos1)'
 search --no-floppy --fs-uuid --set=root 1c9a6487-1131-427e-a26c-d23a1ac9a92c
 linux /boot/vmlinuz-2.6.38-8-generic root=UUID=1c9a6487-1131-427e-a26c-d23a1ac9a92c ro quiet splash vt.handoff=7
 initrd /boot/initrd.img-2.6.38-8-genericMar rajottem, hogy indul el, de majd at kell irnom a bejegyzeseket a grub.confban, de azt meg nem tudom hogyan mert nem szimplan vannak bent a menubejegyzesek. 
 Igy mukodik, ha boot utan az e billentyuvel atszerkesztem es Ctrl+x-el futtatom a boot parametereket:menuentry 'Linux Mint 11 64-bit, 2.6.38-8-generic (/dev/sdc1)' --class linuxmint --class gnu-linux --class gnu --class os { 
 recordfail
 set gfxpayload=$linux_gfx_mode
 insmod part_msdos
 insmod ext2
 set root=(hd0,1)
 linux /boot/vmlinuz-2.6.38-8-generic root=/dev/sdc1 ro quiet splash vt.handoff=7
 initrd /boot/initrd.img-2.6.38-8-genericMajd azt is megnezem melyik grub az mert eppen mar a linux alol vagyok fent, de az biztos, hogy 1.99 valamelyik verzioja es az 1.98-assal nem volt baj, mert az nem konfiguralt felre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest