-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Napot!
Adott egy centos 4.8-as szerver.
Én ezen futtatok egy cod2-es szervert,minden jó és szép.
Feltelepítettem rá egy webmint és a webmint a cod2 es szerver leállítására /indítására szeretném használni.A webminnek van egy opciója hogy custom commands.Itt Egy általam beírt parancsot elküld a gépnek,konkrétan cd /home/xyx/cod2.sh
A cod2.sh tartalmazza a játékszerver indítási paramétereit.
Idáig megvagyok midnen jó és szép megint
Hogyan tudnám ezt leállítani?
Gondolkoztam a kill parancsal de az tudomásom szerint csak pid id-ket lehet vele kilőni.
Ugyebár ha egyszer megadom hogy pl: 1455 es pidet lőjje ki kill-el akkor ez meg is lesz,de ha ez után megint elinditom a szervert akkor már változik a pid id és a 1455-ös már nem az lesz aminek kéne lennie.
Olyan parancsra(nem scriptre)lenne szükségem amivel meg tudom odlani a változó pid lekérést,és ugyebár ssh-n adja le a parancsokat,olyan kéne amivel általába putty-n keresztül is megtudnám valosÍtani..
Várom a hozzászólásokat.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Próba
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest