- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
utgyuru #10527 üzenetére
Fedora (mint nem túl expert felhasználó): igen, kezeli a függőségeket. Én elégedett vagyok vele, ami kicsit macerás lehet, hogy alapból csak valóban free cuccok vannak benne (ezért nincs pl. mp3). És igen, új csomagokkal van tele, de ebből még nekem nem volt igazán problémám. Ubuntu helyett használom egyébként desktopot játszani, xfce spin-t.
[Amúgy én a Debianra esküszöm, relatív egyéni konfiggal (icewm+parancssor, oszt csókolom).]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest