Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Csak az a gond, hogy azon a gépen lenne más is, amihez meg kellene a másik vonal.
Tudom, arra meg be kell lökni még egy hálókarit a gépbe és konfigolni a hálókártyát, a szolgáltatásokat és a tűzfalat. De gondoltam hátha van egyszerűbb megoldás, meg amúgy a router és a gép közötti kapcsolat röhögve továbbítaná azt a két ADSL-nyi adatmennyiséget.
A másik két szolgáltatáshoz már sikerült belőni a routert, már csak ez maradt.
Mondjuk megy így is, csak pl ide is vagy kétszer kelett bejelentkeznem, mert nem pipáltam be a több ip engedélyezését bejelentkezéskor.
Valamint azt írták, hogy a https-es oldalak se nagyon szeretik a dual WAN-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Assetto Corsa Rally
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest