- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
rigo88 #10296 üzenetére
Nem ismerem ezeket az eszközöket, de linuxokkal már műveltem ezt-azt, szóval megkérdezem, hogy a samba semmiképp nem jó? Linuxon mindegy, hogy eszköz vagy mappa, ugyan úgy kezeli mindkettőt az op.rendszer, ha az eszköz csatolva van (vagyis fájlként, de ezt én se értem, valami átfogóbb leírást olvastam egyszer a linuxon használt fájlrendszerek működéséről, angolul, lehet ezért nem értem). A lényeg, hogy egy pendrive-ot becsatolsz mondjuk /mount/pen alá a PC-n, ha ezt állítod be samba megosztással, akkor mindegy neki, hogy ez egy pendrive, vagy egy könyvtár a HDD-n, el tudod érni egy másik eszközön. Csak azért említem, mert tudtommal a samba-nak nincs köze a routerhez, elég, ha van. Én Arch Linuxon állítottam be ilyet több gépen, igaz ott a nautilus-szal érem el, ott IP cím se kell, csak a host név, sőt Milestone-om is gond nélkül kapcsolódik rá, bár ez is grafikusan, de smbclient-tel is megoldható elvileg, ugyan azokat kell megadni, mint a Nautilusnak kéne, host, felhasználónév és jelszó, de utóbbi kettő elhagyható, scriptekkel pedig akár automatizálható is a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest